Spring til indhold
Living By Nature Årskursus 2023/24

Living by Nature 2023/24 – Åben for tilmeldinger! Kursus Konceptet Living By Nature tager dig igennem 15+ unikke workshops som klæder dig på til at kunne færdes i den nordlige vildmark, uden nogen form for præfabrikeret udstyr.
Vi dykker ned i fantastiske historiske håndværk og primitive materialer, og giver vores kursister mulighed for lære sig selv, hinanden og livet i naturen meget bedre at kende.

10 dages garvekursus

Vi skylder dyrene meget. De giver os mad til næring, knogler til fremstilling af redskaber og sener til tråd. Men entydigt giver dyr os deres skind. Dyreskind er blevet brugt siden tidernes morgen til tøj, sko, husly, reb, containere, både, rygsække og meget mere. Det er svært at forestille sig, hvordan vi kunne have overlevet uden gave fra dyreskind. 

Bushcraft Uddannelsen 23/24

En weekend om måneden i et helt år fordyber vi os i bushcraften´s verden, med masser af undervisning af nogle af det dygtigste indenfor deres område. Du får en grundig og gennemført undervisning i bla. navigation, kanosejlads og sikkerhed, campcraft og traditionelle håndværk, naturen som spisekammer, inkl. tilberedning af forskellige slags vildt, 3 hele dage med Nordic wilderness first aid, overlevelse, fiskeri og meget mere. Hele kurset sluttes af med en fantastisk ekspedition til Yukon, Canada, hvor vi begiver os ud på en 11 dage lang kanotur i den enestående Canadiske vildmark.