Spring til indhold

Handelsbetingelser for Nature Dynamics “Living by Nature års kursus” 

Bag scenen.

Fra det øjeblik, du tilmelder dig et kursus eller workshop, arbejder vi hårdt for at gøre det bedst muligt. Vi samler materiale fra naturen. Foretag de nødvendige indkøb og konsultationer med instruktører og frivillige. Bag kulisserne forsøger vi konstant at gøre hvert kursus til en enestående oplevelse. Læs derfor disse Vilkår og betingelser omhyggeligt, så intet kan komme som en ubehagelige overraskelse.

Information.

Har du spørgsmål, vil du have flere oplysninger om et kursus? Ring til os på 50570063 (Jens) send en besked: info@naturedynamics.dk eller brug vores kontaktformular. Telefonisk er i velkomne til kontakte os på alle tider af døgnet alle ugens dage, men forvent ikke at vi altid kan tage telefonen. Ofte afholder vi kurser, hvilket betyder, at vi ikke altid er i stand til at besvare. læg en besked eller send en sms. 

Priser og information.

Nature Dynamics forbeholder sig retten til at annullere Kurset i tilfælde af utilstrækkelig tilmelding. Du vil blive informeret om dette senest 7 dage før påbegyndelse. De allerede betalte penge betales derefter fuldt retur af os. Der kan i forbindelse med kurset opstå ekstra udgifter til materialer og værktøj. Vi vil være behjælpelige med at finde disse til den bedste pris. Tidligere kursister har igennem året brugt 1500 – 5000 kr til de forskellige materialer og værktøj..

Tilmelding.

Når du definitivt har tilmeldt dig et kursus, sender vi dig en mail med informationer om det tilmeldte kursus eller aktivitet. Ved din tilmelding opkræver vi 10% af kursus beløbet og først når dette er betalt er du endelig tilmeldt kurset. Der er ingen refusion på dette. Er du ikke sikker på, om du vil være med? skriv at du er interesseret. Og vi kan derefter give dig besked, når kurset er næsten fuldt. Forudbetaling Du kan betale kursus beløbets fulde pris af 1, 4 eller 12 rater. Vi sender dig henholdsvis 1,4, eller 12 faktura som betales senest den 1. måned forud for kurset. dvs. f.eks. ved 12 rates betaling, betales januar´s kursus senest 1 dec. osv. 

Utilfreds.

Hvis du under et kursus er i tvivl eller utilfreds på nogen måde, forventer vi at du kontakter en af vores instruktører. Vi gør vores yderste for at give alle den bedste oplevelse på vore kurser. Hvis du går glip af dele, ikke finder det tydeligt, eller du har et andet punkt, forventer vi, at du taler om det. Instruktøren vil debattere og løse dette med dig. Hvis du ikke nævner det, du mangler/misforstår i løbet af kurset, kan vi ikke udbedre bagefter. Vi giver ikke pengene tilbage, hvis en kursist ikke har gjort opmærksom på sin utilfredshed under selve kurset. 

Sikkerhed. 

Instruktørerne tager hensyn til alles sikkerhed. I kurset arbejdes der for eksempel med en kniv. Instruktøren sikrer, at du arbejder sikkert for dig selv og andre i kurset. I tilfælde af forskel i forståelse af en situation, har instruktøren pr. Definition det sidste ord! Instruktørerne i Nature Dynamics har ret til at sende en kursusdeltager hjem i tilfælde af forkert adfærd eller gentagne gange ikke følger instruktioner, der skaber usikre situationer. Dette efterfølges af en samtale mellem kursisten og instruktøren. Deltagelse sker altid på egen risiko. Som kursist er du ansvarlig for din egen sikkerhed. Er du ikke helt sikker på ting, stil spørgsmål! og gør opmærksom på dette over for instruktørerne. Nature Dynamics eller nogen af underleverandørerne er ikke ansvarlig for skader eller personskader, som du har lidt som følge af deltagelse i nogen af vores Kurser, medmindre en sådan skade er det direkte resultat af at Nature Dynamics eller en af underleverandørerne, har udvist grov uagtsomhed. Du skal også være tilstrækkeligt forsikret mod risikoen for den skade, du kan lide af som følge af deltagelse i vore tilbudte Kurser. Nature Dynamics er ikke ansvarlig for tredjeparts skader eller personskade forårsaget af en af deltagerne i de aktiviteter, der er organiseret af Nature Dynamics. Medmindre denne skade er det direkte resultat af en forsæt eller grov uagtsomhed, der kan tilskrives Nature Dynamics eller en af underleverandørerne. 

Afbestillingspolitik.

Vi bruger følgende retningslinjer: For at beholde din reservation opkræver vi 10% af kursusbeløbet. Der er ingen refusion på dette. Er du ikke sikker på, om du vil være med? skriv at du er interesseret. Og vi kan derefter give dig besked, når kurset er næsten fuldt. Hvis du tilmelder dig mindre end 1 måned i forvejen, opkræver vi 50% af det samlede beløb. Hvis du stopper efter kursets start, Hæfter du det fulde beløb af kurset. Hvis du beslutter ikke at deltage mindre end 1 måned i forvejen, debiterer vi 50% af beløbet for den tid og det materiale, vi investerer. Du kan også vælge at få nogen til at deltage i dit sted. Du er herefter ansvarlig for at betale det fulde skyldige beløb, dvs. vi fakturerer det til dig. Du er også ansvarlig for at overføre alle relevante oplysninger til både den udskiftede deltageren og til Nature Dynamics.